Over ons

Meer bezoekers, leads, omzet en klanten die keer op keer terug komen?

Wil je niet langer zien dat bezoekers en potentiële klanten naar de websites van concurrenten gaan? Lees dan verder om te ontdekken welke diensten wij aanbieden.

Hoe wij onze klanten online laten groeien met online marketing

Groeien is wat je als ondernemer wilt. Je wilt je toegevoegde waarde, je talent en expertise inzetten en je gestelde doelen behalen, dat snappen wij. 

Doordat wij weten hoe we online marketing kunnen toepassen om de omzet te verhogen en wij de afgelopen jaren een enorme vraag zien naar advies en implementatie op gebied van online, hebben wij besloten om nauw samen te werken met interessante bedrijven.

Wij laten onze klanten groeien in bezoekers en omzet, door onder andere; webdesign en techniek te verbeteren, een uniek SEO plan op te stellen en de principes van Google op een slimme en natuurlijke manier in te zetten. 

Wat ons onderscheidt van andere bureau’s

Er zijn veel online bureaus actief. Het ene bureau richt zich in het bijzonder op webdesign, het andere op content en communicatie en weer een ander op online marketing. 

Wat ons echt uniek maakt, is dat wij ons beperken tot 2 marketingkanalen. Onze expertises zijn SEO (hoger komen in Google) en SEA (Google Ads). 

Daarbij focussen wij ons niet op vage doelen, zoals het vergroten van de naamsbekendheid of branding, maar werken wij aan het behalen van concrete doelen om zo de gewenste aantal bezoekers, leads en omzet te generen (KPI’s). 

Kan jouw bedrijf groeien met online marketing?

Als online marketeers weten wij dat je als ondernemer resultaat wilt zien. Iedere euro die je investeert, wil je 2 of 3 keer terug krijgen. Ontdek alle kansen en mogelijkheden door contact met ons op te nemen.