Wat zijn nu de voordelen van SEO voor bedrijven?

Het belangrijkste voordeel is dat je gratis bezoekers uit Google krijgt. Met de juiste strategie en content krijg je een klik met je doelgroep. Als je je website goed hebt geoptimaliseerd en waarde levert, dus je geeft antwoord op de vragen die leven bij je bezoekers, dan ben je al goed op weg.

Een ander voordeel is dat je met SEO kiest voor de lange termijn. Als je alles goed hebt opgebouwd, kun je gedurende maanden en zelfs jaren later nog relevante bezoekers naar je website leiden.

Het enige nadeel is dat je behoorlijk wat werk moet verrichten om op jouw droom zoekwoorden te kunnen ranken in Google. Denk daarbij aan zoekwoordonderzoek, concurrentieanalyse (hoe snel kunnen wij de concurrenten verslaan op topposities), het maken van interessante content en het ontvangen van voldoende gerichte backlinks.

Meer conversies en omzet

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk geïnteresseerde bezoekers naar je website krijgen. De vraag is dan: hoe kom je zo hoog mogelijk in de zoekmachines op relevante zoekwoorden? Welkom in de wonderlijke wereld van SEO!

Campagne Specialisten helpt jou om binnen het complexe vakgebied van zoekmachine optimalisatie succesvol te worden. Wij zorgen voor meer rendement van je website.

Wij onderzoeken je website, produceren lezenswaardige content en voeren verbeteringen uit.

Het belang van Gratis bezoekers

Zonder in te gaan op de vele tientallen technische aspecten van zoekmachine optimalisatie, hoop ik dat je overtuigd bent van het belang van gratis bezoekers uit Google. Traffic/bezoekers uit Google vormen de beste return on investment voor verreweg de meeste ondernemers.

Ik wil je oproepen om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden om meer verkeer uit Google te halen.

Website analyse inclusief die van concurrenten

Technische SEO

Zoekmachine Optimalisatie

Continu nieuwe websitebezoekers

Content

Wil jij meer bezoekers door SEO?

Boek dan een Gratis adviesgesprek in met Jan Ruben.